Služba za strateško planiranje, razvoj i projekte

 

 

 

 

 

 

 

Projekt znanstvene infrastrukture Instituta za kompleksne sustave Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Projekt znanstvene infrastrukture Instituta za kompleksne sustave Hrvatskog katoličkog sveučilišta podrazumijeva izradu projektno-tehničke dokumentacije i studije izvedivosti za provedbu infrastrukturnih radova na zgradi br.3 kampusa Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Interdisciplinarni laboratoriji u zgradi br.3 djelovat će u sklopu novoosnovanog Instituta za kompleksne sustave.

Provedbom organizacijske reforme omogućit će se optimalno iskorištavanje ljudskih kapaciteta Hrvatskog katoličkog sveučilišta, okrupnjavanje istraživačkog potencijala te stvaranje nove znanstvene, društvene i ekonomske vrijednosti, koja će omogućiti Sveučilištu dosizanje svojih punih strateških potencijala.

Naziv projekta: Projekt znanstvene infrastrukture Instituta za kompleksne sustave Hrvatskog katoličkog sveučilišta
Naziv poziva: Priprema IRI infrastrukturnih projekata; KK.01.1.1.09
Ukupna vrijednost projekta: 1.103.390,94 kn
Početak izvedbe projekta: srpanj 2020.
Kraj izvedbe projekta: ožujak 2022.
Izvor financiranja: Europski fond za regionalni razvoj
Voditelj projekta: Renato Vrebac, renato.vrebac@unicath.hr

Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Usavršavanje jezičnih kompetencija
  Zaposlenici Hrvatskog Katoličkog sveučilišta, nastavnog i nenastavnog osoblje sudjeluju u tečaj engleskog jezika. Tečaj je u svrhu projekta „Razvoj združenog diplomskog studija softverskog inženjerstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Katoličkog sveučilišta Pazmany Peter“. Sudionici proučavaju teme iz područja tehničkih znanosti te usavršavaju svoje jezične vještine i kompetencije.  

Pročitaj više >

Potpisan Ugovor za usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije s tvrtkom NUGRAD d.o.o.
Hrvatsko katoličko sveučilište završilo je provedbu javne nabave za uslugu izrade projektno-tehničke dokumentacije za zgradu 3. Odabrana je ekonomski najpovoljnija ponuda tvrtke NUGRAD d.o.o, Fijanova 4, 10000 Zagreb te je potpisan Ugovor za nabavu usluge izrade projektno-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju infrastrukture (zgrade 3) kampusa Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Potpisom ovoga Ugovora, sveučilišna zajednica Hrvatskoga katoličkog sveučilišta korak je bliže realiziranju znanstveno-istraživačkog Instituta koji će obogatiti akademski prostor u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.  

Pročitaj više >

Objavljen natječaj za nabavu usluge izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju zgrade br.3

Hrvatsko katoličko sveučilište u sklopu projektnih aktivnosti provodi nabavu usluge izrade projektne dokumentacije za rekonstrukciju zgrade koja je u derutnom stanju te zahtjeva građevinske zahvate. U obnovljenoj zgradi planiran je smještaj Instituta za kompleksne sustave koji će se sastojati od dva istraživačka laboratorija te prostorija za istraživače i održavanje seminara.

Natječaj je otvoren do 24. ožujka 2021. godine, a detaljne informacije i natječajna dokumentacija nalaze se ovdje.

Pročitaj više >

Rektor Katoličkoga sveučilišta „Pázmány Péter“ iz Budimpešte u posjetu HKS-u
U utorak 19. veljače 2019. godine Hrvatsko katoličko sveučilište posjetio je prof. dr. sc. Szabolcs Anselm Szuromi, O. Praem., rektor Katoličkog sveučilišta „Pázmány Péter“ iz Budimpešte. U srdačnom razgovoru s rektorom HKS-a prof. dr. sc. Željkom Tanjićem istaknuo je svoje osobito zadovoljstvo suradnjom u sklopu programa razmjene studenata i sveučilišnih nastavnika Erasmus plus. Ovom prigodom rektori su potpisali produžetak Sporazuma o suradnji, istaknuvši da će studentima i nastavnicima obaju Sveučilišta u budućnosti donijeti mnoge prednosti i pogodnosti. Naime, Sporazum uključuje i projekt „Razvoj združenog diplomskog studija softverskog inženjerstva Hrvatskoga...

Pročitaj više >

Potpisan ugovor za projekt: “Razvoj združenog diplomskog studija softverskog inženjerstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Katoličkog sveučilišta Pázmány Péter”
U petak 12. listopada 2018. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja održana je svečanost potpisivanja i uručivanja ugovora za Poziv „Internacionalizacija visokog obrazovanja“ iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020. U svrhu poboljšanja kvalitete i relevantnosti visokog obrazovanja internacionalizacijom javna i privatna visoka učilišta prijavila su projekte te će provoditi aktivnosti razvoja, uspostave i/ili izvedbe združenih studija (diplomskih i poslijediplomskih) na stranim jezicima te razvoja i/ili izvedbe studijskih i/ili obrazovnih programa, kao i modula i kolegija na stranim jezicima u...

Pročitaj više >

Partneri:

 

 

Služba za strateško planiranje, razvoj i projekte

Ured obavlja poslove prijave znanstvenih i stručnih projekata na interne natječaje koje objavljuje Sveučilište, kao i na ostale javne i druge natječaje.

Također obavlja poslove izrade projektne dokumentacije za dobivanje sredstava iz fondova Europske unije, te sve potrebne poslove u svrhu povećanja realizacije projekata i što uspješnijeg sudjelovanja Sveučilišta u korištenju fondova Europske unije.

Ured pruža potporu nastavnicima i suradnicima prilikom prijavljivanja, vođenja, realizacije te završavanja projekata i međunarodnih projekata.

KONTAKT
Tel: +385 (0) 1 3706 662
e-mail: uredzaprojekte@unicath.hr

 

Hrvatsko katoličko sveučilište