Pozivno pismo

11.09.2017.

Poštovane kolegice i poštovani kolege, dragi prijatelji,

ove godine Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta organizira Prvi međunarodni znanstveno-stručni skup koji će se održati 7. i 8. prosinca 2017. godine u Zagrebu. Tema ovogodišnjeg skupa je Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Na skupu će, u svojstvu pozvanih predavača, govoriti prof. dr. sc. Nansook Park sa Sveučilišta u Michiganu, Sjedinjene Američke Države, na temu „Positive Youth Development: A strength-based approach” i prof. dr. sc. Josefa Juana Amelia Rodrigo López sa Sveučilišta La Laguna, Španjolska, na temu „Evidence-based Parent Education Programs to Promote Positive Parenting in Spain“.

Uz pozvana predavanja, održat će se i nekoliko tematskih simpozija o kojima možete saznati više na poveznici https://www.unicath.hr/skup2017-psihologija/program.

Skup je prijavljen Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj liječničkoj komori te će za članove tih komora biti bodovan u skladu s njihovim pravilnicima.

Rok za prijavu izlaganja je produžen do 15. rujna 2017. godine stoga ne propustite priliku za predstavljanje rezultata svojih istraživanja te razmjenu znanja i iskustva s kolegama, a sve u svrhu zaštite i promicanja dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Sve informacije o skupu možete pronaći na službenoj mrežnoj https://www.unicath.hr/skup2017-psihologija i Facebook stranici skupa https://www.facebook.com/psyconf2017.unicath.hr/.

Srdačno vas pozivamo da nam se pridružite!

U ime Programskog i Organizacijskog odbora skupa

Doc. dr. sc. Marina Merkaš

ORGANIZATOR

Odjel za psihologiju
Hrvatskog katoličkog sveučilišta

KONTAKTI

e-mail: psyconf2017@unicath.hr

tel: + 385 (0) 1 370 66 00

Hrvatsko katoličko sveučilište