Studentska sekcija

 

Drage studentice i dragi studenti psihologije i srodnih struka,

s velikim vas ponosom i zadovoljstvom pozivamo na Studentsku sekciju Psihokaz koja će se održati u sklopu Prvog međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkoga sveučilišta u Zagrebu 7. i 8. prosinca 2017. godine s temom Zaštita i promicanje dobrobiti djece, mladih i obitelji.

Studentsku sekciju Psihokaz organiziraju studenti psihologije Hrvatskog katoličkog sveučilišta s ciljem okupljanja studenata psihologije i srodnih struka koji će, kroz otvorenu i konstruktivnu raspravu, imati prilike razmijeniti spoznaje, mišljenja i ideje te pridonijeti zaštiti i promicanju dobrobiti pojedinaca svih životnih dobi, a posebno djece i mladih.

Pozivamo vas da pripremite sažetke svojih radova i pridružite nam se kao aktivni sudionici skupa. Uz to, uvijek nam se možete pridružiti i kao publika, sudjelovanjem u zanimljivim predavanjima i pružanjem podrške svojim kolegama. 

Krajnji rok za prijavu radova je 31. kolovoza 2017. – zato požurite!

Veselimo se vašim prijavama i nadamo se da se vidimo u što većem broju u Zagrebu na Hrvatskom katoličkom sveučilištu 7. i 8. prosinca!

 

Programski i Organizacijski odbor Studentske sekcije Psihokaz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORGANIZATOR

Odjel za psihologiju
Hrvatskog katoličkog sveučilišta

KONTAKTI

e-mail: psyconf2017@unicath.hr

tel: + 385 (0) 1 370 66 00

Hrvatsko katoličko sveučilište