Sveučilišni odjel za psihologiju

Riječ pročelnika

doc. dr. sc. Dragan Glavaš, Pročelnik Sveučilišnog odjela za psihologiju

Poštovani i dragi, sadašnji i budući, studenti i studentice studija psihologije Hrvatskog katoličkog sveučilišta!

Sveučilišni prijediplomski studij Psihologija na Hrvatskom katoličkom sveučilištu kreiran je po uzoru na studije uglednih europskih i američkih sveučilišta. Tijekom studija studenti stječu znanja iz povijesti psihologije, teorijskih sustava u psihologiji, metodologije, statistike, psihometrije, biološke, razvojne, socijalne i kognitivne psihologije, psihologije ličnosti, psihopatologije te uvodna znanja u različita područja primijenjene psihologije.

U rad sa studentima uključuje se odgojna komponenta kako bi studenti usvojili općeljudske vrijednosti koje će ih pratiti u profesionalnom i privatnom životu. Odabirom ovog studija, studenti imaju priliku učiti i raditi u Laboratoriju za psihologijska istraživanja, suvremeno opremljenom integriranom laboratoriju za različita vrsta istraživanja. Dostupan je i Centar za psihološko savjetovanje u kojem u bilo kojem trenutku studenti mogu potražiti psihološku pomoć i podršku.

Svi naši nastavnici su ovdje radi vas, radi prenošenja svojeg bogatog znanja i iskustva na vas, buduće psihologe, i stoga su nam jako važne i vaše povratne informacija o našem radu.
Od vas opet očekujemo aktivno sudjelovanje u nastavi, savjesnost, upornost i marljivost u svladavanju neophodnih znanja i vještina, ali i kreativnost te sudjelovanje u raznovrsnim vannastavnim aktivnostima koje vam se nude na našem Sveučilištu.

Želim vam puno uspjeha u studiju na našem Sveučilištu!

Kontakt: studentska.sluzba@unicath.hr
Obavijesti o upisima potražite na linku

Hrvatsko katoličko sveučilište