Hrvatsko katoličko sveučilište u ljetnom je upisnom roku popunilo 78% upisnih mjesta. U potpunosti su popunjene upisne kvote na preddiplomskim sveučilišnim studijima  Psihologija, Komunikologija, Sestrinstvo (redovni) te na integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Medicina.

 Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u srijedu 20. srpnja 2022. provedeni su po prvi put digitalnim putem upisi u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija Povijest, Povijest (dvopredmetni), Sociologija, Sociologija (dvopredmetni), Psihologija, Komunikologija, Sestrinstvo (redovni i izvanredni) i Integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Medicina.

Hrvatsko katoličko sveučilište popunilo je upisne kvote na preddiplomskim sveučilišnim studijima Psihologija, Komunikologija, Sestrinstvo (redovni) te na integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Medicina za akademsku godinu 2022./2023.

Za jesenski upisni rok u redovitoj upisnoj kvoti, u kvoti s pravom prednosti, u kvoti za strane državljane i u kvoti za Hrvate izvan Republike Hrvatske ostalo je upisnih mjesta na preddiplomskim sveučilišnim studijima  Povijest, Povijest (dvopredmetni), Sociologija i Sociologija (dvopredmetni) te slobodnih mjesta u redovitoj upisnoj kvoti na studiju Sestrinstvo (izvanredni).

Mjesta je ostalo i u kombinaciji dvopredmetnih studija Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu: Teološko-religijske znanosti (dvopredmetni) i Povijest (dvopredmetni) i Teološko-religijske znanosti (dvopredmetni) i Sociologija (dvopredmetni).

Hrvatsko katoličko sveučilište raspisuje danas 21. srpnja 2022. natječaj za upis studenata na preddiplomske sveučilišne studije u akademskoj godini 2022./2023. u jesenskom upisnom roku.

Prijave su otvorene do 29. kolovoza 2022. do 23:59 sati. Svi podaci objavljeni su na mrežnoj stranici Hrvatskog katoličkog sveučilišta, poveznica: https://www.unicath.hr/upisi/preddiplomski-sveucilisni-studiji

Radujemo se našim novim studentima i želimo im dobrodošlicu!

Hrvatsko katoličko sveučilište