Hrvatsko katoličko sveučilište u četvrtak 9. svibnja 2019. godine od 13 do 18 sati s radošću otvara vrata svojih predavaonica, laboratorija, dvorana, ureda i s veseljem očekuje posjetitelje na Danu otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Studenti i profesori na Odjelu za povijest, Odjelu za psihologiju, Odjelu za sociologiju, Odjelu za komunikologiju i Odjelu za sestrinstvo pripremili su programe koji će biti poučni i zabavni svima koji odluče provesti četvrtak poslijepodne na našem Sveučilištu.

Posjetitelji će tako upoznati (ne)poznate Hrvate, sudjelovati u kvizu o sociološkim znanjima, naučiti kako pokrenuti srce, razgledati izložbu naših studenata, neki od njih napisati svoju prvu vijest, provjeriti koliko su dobri povjesničari  ili bolje upoznati svoj mozak!

Tijekom poslijepodneva osim razgledavanja Kampusa, učionica i laboratorija, posjetitelji će moći sudjelovati na redovitoj nastavi.

Dan otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta financiran je iz  Okvirnog programa EU-a za istraživanje i inovacije Obzor 2020 u sklopu projekta Techno – Past Techno – Future: European Researcher’s Night (TPTF_ERN).

Dobro nam došli na Hrvatsko katoličko sveučilište!

Hrvatsko katoličko sveučilište