znanje za cijeli život

U četvrtak 10. ožujka i petak 11. ožujka 2016. Hrvatsko katoličko sveučilište bit će predstavljeno maturantima u Puli, Pazinu, Rijeci, Zadru i Splitu. 

Tijekom predstavljenja preddiplomskog i diplomskog studija povijesti, psihologije, sociologije, komunikologije i sestrinstva maturanti će moći čuti od naših nastavnika i studenata  o iskustvu rada i studiranja na našem Sveučilištu. 

U četvrtak 10. ožujka u Gimnaziji u Puli i u Pazinskom kolegiju te u petak 11. ožujka u Medicinskoj školi i u Prvoj susačkoj gimnaziji u Rijeci zainteresiranim maturantima o studijima i studiranju na HKS-u će govoriti dr. sc. Krunoslav Novak, mr. sc. Dalibor Čavić i naši studenti Karla Žagi s Odjela za sociologiju i Juro Bijelić s Odjela za povijest. 

U četvrtak 10. ožujka u Zadru bit ćemo gosti Klasične gimnazije Ivana Pavla II. i Gimnazije Jurja Barakovića te 11. ožujak u Splitu u Prvoj gimnaziji i u Nadbiskupijskoj klasičnoj gimnaziji “Don Frane Bulić”.
Dalmatinski tim čine Maja Anđelinović, asistentica na Odjelu za psihologiju, i Ivana Brstilo, asistentica na Odjelu za sociologiju te studentice Lucija Stanojević s Odjela za povijest i Ana Čulina s Odjela za psihologiju.

Našim nastavnicima i studentima želimo puno uspjeha i Božjeg blagoslova u predstavljanju našeg Sveučilišta, a novim članovima naše akademske zajednice dobrodošlicu!

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište