U petak, 5. lipnja 2020. održani su završni susreti studenata 3. godine preddiplomskog studija i 2. godine diplomskog studija Psihologija. 

Susretima su pristvovali rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektor za znanost prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić, prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič, pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić Turk, sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo, profesori, nastavnici i asistenti na Odjelu za psihologiju.

Studenti su pripremili prigodan program koji je kao i uvijek oduševio i iznenadio sve prisutne. Studenti druge godine diplomskog studija pripremili su zanimljivu retrospektivu njihovog petogodišnjeg studiranja na našem Sveučilištu, a studenti treće godine preddiplomskog studija priredili su kviz u kojem su prema osobinama zapisanima na papirić svi prisutni morali pogoditi o komu se radi. Studenti su prisutne oduševili su prigodnom pjesmom. 

Na susretu su predane 46 studenata je također dobilo zahvalnice za sudjelovanje u organizaciji  i za sudjelovanje u PSIHOZBORU koji je oduševio svojom pjesmom sudionike 2. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta s temom  Mozak i um: promicanje dobrobiti pojedinca i zajednice.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište