Istraživanje za cilj ima ispitati na koje su sve poteškoće zdravstveni djelatnici nailazili tijekom kriznih vremena pandemije koronavirusa i kako su se nosili s njima, kako bismo im što bolje mogli pomoći u mogućim budućim kriznim situacijama.  

Voditeljica istraživačkog tima je pročelnica Odjela za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk, a članovi istraživačkog tima su doc. dr. sc. Josip Bošnjaković, prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić, prof. dr. sc. Dalibor Karlović, doc. dr. sc. Anamarija Bogović Dijaković, Dominik-Borna Ćepulić poslijedoktorand i Ana Haramina, asistentica, svi sa Odjela za psihologiju te izv. prof. dr. sc. Marta Čivljak pročelnica Odjela za sestrinstvo Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Pozivamo sve zdravstvene djelatnike da odvoje 10-15 minuta svojeg vremena za ispunjavanje upitnika kojeg mogu naći na poveznici.

Kako bi istraživanje bilo što uspješnije potičemo vas da upitnik podijelite među svojim prijateljima i poznanicima koji rade u zdravstvenim djelatnostima.

 

Provedbu ovoga istraživanja odobrilo je Etičko povjerenstvo Hrvatskoga katoličkoga sveučilišta.