veliko-srce-za-mali-dom-fin


Svake godine u vrijeme adventa sjetimo se i onih koji su u nekoj potrebi i koje želimo obradovati. Ove godine odlučili smo pokazati solidarnost i obradovati djecu u Keniji. Mali dom je sirotište u sklopu franjevačke misije koju vodi fra Miro Babić, a u sklopu koje djeluje i škola sv. Franje. Da bi se djeca školovala, što podrazumijeva obrok i zdravstvenu skrb, potreban je novac koje brojne afričke obitelji nemaju. I ono što je nama malo, njima je puno.

Zato u karitativnoj akciji Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Veliko srce za Mali dom“ želimo obradovati pojedino dijete novčanom donacijom. O akciji ćete primiti informacije od naših volontera i predstavnika godine, a pozivamo vas i da pratite Facebook stranice Volonteri HKS (https://www.facebook.com/volonteriHKS/).

O tome kakav je život te djece i kamo će novac ići imat ćete priliku čuti 8. prosinca 2016. od volonterke Irene Pranjić. Njene riječi i iskustvo uvjerit će vas da svakih 10 kn za dijete u Keniji ima mnogostruko veću vrijednost nego li ovdje jedna popijena kava i da sa svakim darom činite dobro čiju vrijednost ne možete ni zamisliti.

Srdačno Vas pozivamo na predavanje „Moj život u Malom domu“ koje će se održati u četvratak 8. prosinca 2016. godine u 12 sati u dvorani „Bl. Alojzije kard. Stepinac“.

Radujemo se vašoj solidarnosti i zajedničkim snagama u činjenju dobra! 

Srdačno,

 

 

Mag. rel. ped. i kat. Valentina Šipuš

Asistentica, Katedra za teologiju

 

Hrvatsko katoličko sveučilište