hks_znak10U povodu predstojeće proslave Dana Hrvatskog katoličkog sveučilišta 1. lipnja 2016. godine čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas u ponedjeljak 30. svibnja 2016. godine u 15 sati na naše tradicionalno događanje “Ususret Danu Sveučilišta”.

 

Kao i prethodnih godina ovo događanje započet će otvorenjem izložbe fotografija naših studenata sa slobodnom temom.

Ususret Danu Sveučilišta tradicionalno je događanje na našem Sveučilištu.

 

Ove se godine na fotografski natječaj prijavilo 57 autora s ukupno 151 fotografijom. Kao i prethodnih godina otvorenje izložbe sponzorirala je župa Naše Gospe Kraljice Hrvata iz Toronta u Kanadi. Na izložbi kratko će o fotografskom natječaju govoriti predsjednik povjerenstva za izbor najbolje fotografije dr. sc. Krunoslav Novak, o izloženim fotografijama doc. dr. sc. Irena Sever, a izložbu će otvoriti mons. Ivan Šaško, pomoćni biskup zagrebački. Izložba će biti postavljena na prvom katu Sveučilišta.

S prošlogodišnje dodjele nagrada najboljim studentima

S prošlogodišnje dodjele nagrada najboljim studentima

 

Na svečanosti u dvorani “Blaženi Alojzije kard. Stepinac” održat će se dodjela nagrade najboljim studentima u akademskoj godini 2014./2015. Nagrade će dodijeliti rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić i prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič. Ovom prigodom podijelit će se i nagrada najboljem volonteru iz naše Volonterske skupine. Nagradu će uz rektora Tanjića predati voditeljica Volonterske skupine Valentina Šipuš. 

Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Našu svečanost svojim pjevanjem uljepšat će Mješoviti pjevački zbor Hrvatskog katoličkog sveučilišta. 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište