img_8804

Trećoj generaciji polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika koji  izvodi Hrvatsko katoličko sveučilište uručene su u subotu 17. rujna 2016. potvrde o završetku Programa. Završetkom Programa polaznici su stekli 60 ETCS bodova i kvalifikaciju za rad u odgojno-obrazovnim ustanovama. 

U ime nastavnika koji su izvodili nastavu tijekom njihovog obrazovanja na našem Sveučilištu, pozdravio ih je i čestitao im voditelj Programa Stipe Ledić, prof.
“Učenje je proces koji traje i koji ne završava danas dodjelom potvrda. U nastavu se ulazi sa srcem i s razumijevanjem za djecu koja su nam povjerena. Iako se danas govori da nastava u prvom redu mora korelirati s proizvodnjom, industrijom, potrebama tržišta rada, ipak smatramo da je temeljni cilj odgojiti i obrazovati cjelovitog pojedinca. Važno je da na kraju svog obrazovanja mladi ljudi postanu samostalni, odgovorni i spremni za život kako bi doprinosili društvu i zajednici u kojoj žive.”- zaključio je Stipe Ledić, prof. 

img_8876

Potvrde im je uručila prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič,  koja je u pozdravnom govoru zahvalila polaznicima što su odabrali Hrvatsko katoličko sveučilište za svoje usavršavanje, čestitajući im na ostvarenom uspjehu i želeći im puno uspjeha u njihovom radu i životu. 

img_8906

Treća generacija polaznika Programa za stjecanje kompetencija nastavnika

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište