Poštovani i dragi maturanti,

zbog čestih telefonskih upita, ovim putem objavljujemo aktualne informacije o upisima na studijske programe Hrvatskog katoličkog sveučilišta u akademskoj godini 2012./2013.

STUDIJI SOCIOLOGIJE I PSIHOLOGIJE

Zainteresirani za studij sociologije i psihologije trebaju pristupiti testu apstraktnog mišljenja 14. lipnja 2012. godine u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb. Rok za prijavu je 12. lipnja (preko web stranice www.postani-student.hr, čim ste stavili neki od studija na HKS-u na svoju rang listu, automatski ulazite na popis kandidata za pristupanje testiranju, ukoliko do 12. lipnja sami ne odustanete od izbora HKS-a kao potencijalnog mjesta za nastavak svog školovanja). Konačna lista pristupnika s rasporedom po dvoranama bit će objavljenja 13. lipnja 2012. godine. Zbog kolizije s testiranjima na drugim fakultetima, test apstraktnog mišljenja na HKS-u bit će organiziran u jutarnjim i poslijepodnevnim satima. Ukoliko već sada znate da nećete biti u mogućnosti pristupiti testiranju u jutarnjim satima, molimo Vas da to javite voditelju Studentske službe, gospodinu Darku Štaudingeru na mail: darko.staudinger@unicath.hr

Prilikom pristupanja testu apstraktnog mišljenja potrebno je sa sobom ponijeti identifikacijski dokument s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola). Test apstraktnog mišljenja neće se plaćati.

Nakon testa apstraktnog mišljenja, pristupnici koji ostvare utvrđeni minimalni postotak točne riješenosti testa (20 %), preko naše web stranice bit će informirani o rasporedu motivacijskih razgovora koji će se održati od 18. do 21. lipnja 2012. godine. Raspored će biti objavljen najkasnije 17. lipnja 2012. godine. Kandidate koji zbog opravdanih razloga nisu u mogućnosti pristupiti motivacijskom razgovoru u danom terminu, molimo da se također jave voditelju Studentske službe, gospodinu Darku Štaudingeru na mail: darko.staudinger@unicath.hr. Njima će se omogućiti dogovorno određivanje termina motivacijskog razgovora zaključno sa 27. lipnja 2012. godine. Na motivacijski razgovor potrebno je donijeti potvrdu o završenoj još jednoj srednjoj školi, statusu sportaša I ili II. kategorije i/ili osvojena prva tri mjesta na državnim natjecanjima kako biste na temelju toga mogli ostvariti maksimalno 5% bodova.

Pristupanje motivacijskom razgovoru se ne naplaćuje.

STUDIJ POVIJESTI

Zainteresirani za studij povijesti, mogu se prijaviti najkasnije do 14. lipnja 2012. godine (preko web stranice www.postani-student.hr, čim ste uvrstili studij povijesti na HKS-u na svoju rang listu, automatski ulazite na popis kandidata za pristupanje motivacijskom razgovoru, ukoliko do 14. lipnja sami ne odustanete od izbora HKS-a kao potencijalnog mjesta za nastavak svog školovanja). Preko naše web stranice bit će informirani o rasporedu motivacijskih razgovora koji će se održati od 18. do 21. lipnja 2012. godine. Raspored će biti objavljen najkasnije 17. lipnja 2012. godine. Kandidate koji zbog opravdanih razloga nisu u mogućnosti pristupiti motivacijskom razgovoru u danom terminu, molimo da se također jave voditelju Studentske službe, gospodinu Darku Štaudingeru na mail: darko.staudinger@unicath.hr. Njima će se omogućiti dogovorno određivanje termina motivacijskog razgovora zaključno sa 27. lipnja 2012. godine. Na motivacijski razgovor potrebno je donijeti potvrdu o završenoj još jednoj srednjoj školii/ili osvojena prva tri mjesta na državnim natjecanjima kako biste na temelju toga mogli ostvariti maksimalno 5% bodova.

Pristupanje motivacijskom razgovoru se ne naplaćuje.

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište