Prva generacija studenata Odjela za povijest, ak. g.  2010./2011., primit će  15. 3. 2014. svoje prostupničke diplome. Čestitamo!

Prva generacija studenata Odjela za povijest primit će 15. 3. 2014. svoje prvostupničke diplome.                           Čestitamo!

Svečana promocija sveučilišnih prvostupnika Odjela za povijest održat će se u subotu, 15. ožujka 2014.  na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu. 

Program počinje misom u 10 sati koju će predvoditi veliki kancelar Hrvatskoga katoličkog sveučilišta zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić. Uz kardinala i nekoliko svećenika koncelebrirat će i prvi rektor HKS-a zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško te sadašnji rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić. 

Nakon mise u 11.30 sati bit će svečani akademski čin podjele diploma. 

Prvostupnici, njih 31, koji će primiti diplome, studenti su prve generacije studenata Hrvatskoga katoličkog sveučilišta kao i studenti prve generacije diplomskog studija na Odjelu za povijest.

Pozivamo sve profesore,  studente i djelatnike da se svojom molitvom pridruže na svetoj misi u 10 sati u Sveučilišnoj kapeli i na taj način podrže akademski hod naših prvostupnika. Zbog ograničenog prostora svečana promocija moći će se pratiti live streamingom u predavaonici 5. 

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište