U petak 15. siječnja putem aplikacije MSTeams, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, prorektor za nastavu izv. prof. dr. sc. Roko Mišetić, prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić, sveučilišni kapelan vlč. Odilon Singbo i voditeljica službe za pravne, kadrovske i opće poslove Lana Jurilj, mag. iur., susreli su se s predsjednikom i zamjenikom predsjednika Studentskog zbora Hrvatskog katoličkog sveučilišta, studentima Hrvojem Barićem i Matijom Vinkovićem.

Sastanak je započeo izvještajem rektora Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željka Tanjića o stanju na Sveučilištu, posebice vezano uz stanje studentica i studenata u potresu pogođenim područjima. Najavio je da će skupina naših studentica i studenata u organizaciji Volonterske skupine HKS-a od idućeg tjedan početi volontiranje u suradnji s Caritasom Sisačke biskupije. Fond solidarnosti Hrvatskog katoličkog sveučilišta prikuplja novčana sredstva za pomoć stradalima u potresu pogođenim područjima.

Na sastanku je bilo govora o načinu izvođenja ispita u zimskom semestru te o početku izvođenja nastave u ljetnom prema propisanim epidemiološkim mjerama, kao i drugim pitanjima vezanim uz studentski život i rad.

Podsjećamo vas i pozivamo da svoje priloge pomoći uplatite na račun Hrvatskog katoličkog sveučilišta HR1123400091110353987 (model: 00, poziv na broj: OIB uplatitelja, svrha: Pomoć nastradalima od potresa). Svima koji su se odazvali iskreno i od srca zahvaljujemo!