img_9563

Već tradicionalno, Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić  i prorektori susreli su se u utorak 27. rujna 2016. godine s četrdesetak vanjskih suradnika našeg Sveučilišta kao što je to običaj prije početka nove akademske godine.

Rektor Tanjić je zaželio dobrodošlicu našim vanjskim suradnicima i zahvalio im na spremnosti da sa studentima podijele svoje znanje i iskustvo te na taj način doprinesu kvaliteti nastave na našem Sveučilištu. Istom je Rektor naglasio važnost katoličkog identiteta i odgojnu dimenziju Sveučilišta kao posebnost koju njegujemo s osobitom pozornošću.

Vanjskim suradnicima dobrodošlicu je poželjela prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič koja je iznijela najvažnije obavijesti vezane za održavanje nastave.

Nazočnima se predstavio i velečasni Odilon Singbo, sveučilišni kapelan, istaknuvši kako je na raspolaganju studentima i nastavnicima za razgovor te da je njegova zadaća organizacija duhovnih sadržaja za studente i nastavnike te je pozvao vanjske suradnike da se priključe budućim pastoralnim aktivnostima na našem Sveučilištu.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište