Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić sastao se 14. rujna s članicama komunikacijskog tima Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, studenticama Sarom Bojić, Snježanom Lovrić te voditeljem komunikacijskog tima Kristijanom Sedakom, asistentom na Odjelu za komunikologiju.

Koordinatorica tima Sara Bojić, studentica preddiplomskoga studija Odjela za komunikologiju podnijela je izvještaj o njihovom radu i uspjehu na Festivalu te izrazila zahvalnost u ime cijelog tima kojeg čine studenti preddiplomskih i diplomskih studija komunikologije.

,,Mi smo kao Sveučilište ponosni na uspjeh ove suradnje i toplo se nadamo kako će se ova suradnja nastaviti kako bi naši studenti imali priliku okusiti čari svoje struke prije nego što odu na tržište rada i kroz volontiranje steći potrebnu praksu.” – izjavio je rektor Tanjić.

Podsjećamo, članovi komunikacijskog tima svoje su prve korake u profesionalnom razvoju stekli korištenjem web alata i tehničke opreme, snimanjem i vođenjem intervjua, izradom vizuala, vođenjem društvenih mreža i dr.