U četvrtak, 17. siječnja 2019. godine, u dvorani „Blaženi Alojzije kard. Stepinac“ rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić susreo se sa studentima preddiplomske i diplomske razine Odjela za psihologiju. Susretu je prisustvovala pročelnica Odjela za psihologiju doc. dr. sc. Ljiljana Pačić-Turk kao i nastavnici Odjela.

Susret je protekao u ugodnom raspoloženju, a rektor je studentima govorio o trenutnom stanju na Hrvatskom katoličkom sveučilištu te planovima za budući rast. Pozvao je studente na uključivanje u projekt Erasmus+, govoreći i o vlastitim inozemnim iskustvima te je im obećao svu moguću pomoć prilikom procesa prijave od strane Sveučilišta.

Rektor Tanjić pohvalio je studentske akademske, sportske i volonterske uspjehe istaknuvši svoj ponos što su upravo ti mladi ljudi studenti Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Istaknuo je ipak kako zna da dio studenata ponekad prolazi kroz teška razdoblja te je pozvao sve one koji imaju svojevrsne probleme da se bez zadrške i nelagode obrate Studentskom savjetovalištu Centra za psihološko savjetovanje ili sveučilišnom kapelanu.