U utorak 13. siječnja 2016. godine u dvorani „Bl. Alojzije kard. Stepinac“ na Hrvatskom katoličkom sveučilištu rektor Tanjić susreo se sa studentima prve godine preddiplomskog studija komunikologije.

Na samom početku svim prisutnima obratio se pročelnik Odjela za komunikologiju izv. prof. dr. sc. Jerko Valković:

Susret s Rektorom, tijekom kojeg mu se možete obratiti s pohvalama ili pokudama, velika je privilegija za vas s obzirom na mnogobrojne Rektorove obveze. Drago nam je da je Rektor izdvojio svoje vrijeme. Vjerujem da će njemu kao i nama na Odjelu biti zanimljivo čuti vaša iskustva nakon samo tri mjeseca studiranja na našem Sveučilištu.

Susretu kojem su prisustvovali profesori na Odjelu za komunikologiju zajedno s voditeljicom godine doc. dr. sc. Irenom Sever protekao je u ugodnoj atmosferi u kojoj je ova povijesna generacija za Hrvatsko katoličko sveučilište izrazila veliko zadovoljstvo koncepcijom studija i Odjela.

Rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić zaželio je svim studentima što uspješniji rezultat na predstojećim ispitnim rokovima i naglasio kako je on uvijek dostupan za sva njihova pitanja.

 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište