U ponedjeljak 5. listopada 2015. održan je susret rektora i prorektorice za nastavu s aktualnim te s novoizabranim predstavnicima studenata u Studentskom zboru Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić zahvalio je predstavnicima prošloga saziva Studentskog zbora na njihovom predanom radu i zalaganju, a ujedno je pozdravio i novoizabrane predstavnike studenata. Potom je okupljenim studentima predstavljena i koordinatorica za praćenje, pomoć i nadzor rada Studentskog zbora dr. sc. Valentina Janković.

Tijekom susreta predsjednica Studentskoga zbora Marija Rotim i zamjenica predsjednice Nikolina Vuković pripremile su kratak osvrt na aktivnosti i rad Studentskoga zbora u proteklom razdoblju.

Okupljenim studenticama i studentima obratila se i prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič pozvavši predstavnike studenata Studentskog zbora na uključenost i sudjelovanje u aktivnostima u životu sveučilišne zajednice.  

Na kraju susreta Mariji Rotim, Nikolini Solić i Ivani Fijali, studenticama staroga saziva Studentskog zbora koje neće biti članice novoga saziva, rektor Tanjić uručio je prigodne darove.

Susret je završio druženjem i razgovorom.

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište