Ovogodišnji Dan otvorenih vrata pokazao je zajedništvo naše cijele akademske zajednice, prije svega studenata i profesora-mentora, vašu kreativnost i entuzijazam koji nas je sve vrijeme nosio! Zato vam veliko hvala, drage studentice i studenti” – izjavio je tijekom susreta sa studentima rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić. 

Studenti koji su sudjelovali na Danu otvorenih vrata, održanog 16. 11. 2013., susreli su se u utorak 26. 11.2013. s rektorom Tanjićem, a susretu su prisustvovali i prorektor za nastavu prof. dr. sc. Gordan Črpić, pročelnici Odjela za povijest, Odjela za psihologiju i Odjela za sociologiju te profesori koji su radili na projektima naših studenata kako mentori. 

Prije samog susreta okupljeni studenti i profesori zajedno su pjesmom i molitvom zahvalili Gospodinu za Hrvatsko katoličko sveučilište i za zajedništvo naše akademske zajednice 

Rektor Tanjić i prorektor Črpić izrazili su svoje zadovoljstvo, pohvalili kreativnost i polet naših studenata te najavili da će i ubuduće podržavati projekt Dana otvorenih vrata. 

Ove godine je na Danu otvorenih vrata Hrvatskog katoličkog sveučilišta sudjelovalo 68 studenta sa sva tri studijska Odjela našeg Sveučilišta. 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište