Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić putem aplikacije MTeams susreo se s dr. sc. Matildom Kolić Stanić s Odjela za komunikologiju i dobitnicima nagrade “Mlada nada” koju dodjeljuje
Hrvatska udruga za odnose s javnošću – HUOJ. Komunikacijska nagrada „Mlada nada“ priznanje je struke mladima za pokazano znanje i izvrsnost studenticama i studentima fakulteta i visokih učilišta u Hrvatskoj čiji studiji obuhvaćaju sadržaje iz područja odnosa s javnošću. 
 
Dr. sc. Matilda Kolić Stanić bila je mentoricom Mateu Nagliću, Katiji Matijašević, Antoniji Periši, Antoneli Zori Rezo, Teni Smoljan i Matei Vidulić u osmišljavanju i izradi komunikacijskog plana.
“Hvala Vama Rektore što ste se susreli s nama jer nas čini jako sretnima da imamo Vašu podršku. Ovo je priznanje nama nastavnicima da radimo dobro svoj posao i da smo ga svih ovih godina dobro radili, a kolegicama i kolegama studentima je to veliki vjetar u leđa. Cilj kolegija bio je povezati dobro savladanu teoriju s praksom i konkretnim zadatcima, tako da je ova nagrada dokaz da se znanje dobro upotrijebilo na praktičnim zadatcima i da smo naše studentice i studente dobro pripremili za profesionalni život.” – istaknula je dr. sc. Kolić. Stanić.
 
Susretu se pridružio i pročelnik Odjela za komunikologiju prof. dr. sc. Jerko Valković koji je još jednom čestitao dr. sc. Kolić Stanić i kolegama studentima na ostvarenom uspjehu i na dobro ostvarenom timskom radu koji je pokazao snagu povjerenja i zajedništva: “Ja vam zahvaljujem na otvorenosti i spremnosti koju ne samo da ste pokazali uspjehom na ovom projektu nego i u proteklih pet godina. Vaša generacija pokazala je otvorenost za različite inicijative, dostupnost izvan nastavnih okvira i inovativnost. Na svemu tome vam zahvaljujem i čestitam, a bit će mi posebno drago da kroz različite načine djelovanja ostanemo povezani i nakon što odete s Hrvatskog katoličkog sveučilišta u što sam, barem iz dosadašnjeg iskustva, siguran da možemo očekivati.”
“Usudit ću se reći da je vaša generacija jedna zaista posebna generacija koja je nastavila tradiciju dobrih prvih generacija i na tome vam hvala. Želio bih što više ovakvih projekata i spremno očekujem Vaše ideje i prijedloge koji će pomoći i u promociji Sveučilišta. Ova nagrada rezultat je dobrog timskog rada kojeg je kolegica Kolić Stanić jako dobro prepoznala i na tome joj puno hvala. U svoje osobno ime i u ime akademske zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta čestitam vam na osvojenoj nagradi i želim vam puno Božjeg blagoslova u daljnjem radu” – istaknuo je rektor Tanjić.

Hvala Vama Pročelniče što ste uvijek imali vremena za poslušati nas, što ste uvijek pronalazili riješenja za naša pitanja kojih je kao prvoj generaciji bilo uvijek puno. Hvala Vama profesorice što ste nas organizirali u dobar team i što ste uvijek pronašli vremena za nas i naše ideje. Mi smo ovim projektom dokazali da možemo puno i da se Hrvatsko katoličko sveučilište još jednom istaknulo kao posebno i da je na ponos nama brojnim studentima. Ova nagrada je dokaz da se u jednom vjerskom i moralnom okruženju u odnosima s javnošću može puno toga napraviti.”  – istaknula je studentica Katia Matijašević.