Studenti prve godine preddiplomskog studija Odjela za komunikologiju u sklopu predmeta Uvod u odnose s javnošću pod mentorstvom Kristijana Sedaka u srijedu su posjetili Zagrebački holding.

Ugodnu dobrodošlicu osigurao je Tomislav Jurić, glasnogovornik Zagrebačkog holdinga. Na početku svoga izlaganja predstavio je komunikacijsku platformu, odnosno jedinstveni telefonski broj. Kako bi bili još pristupačniji svojim korisnicima, Jurić navodi kako su otvoreni uredi u četiri zagrebačka naselja te izrađena mobilna aplikacija. Posebno je istaknuo specijaliziranu internetsku stranicu gdje se u bilo kojem trenutku može pratiti status svih usluga Zagrebačkog holdinga. Tijekom predavanja, glasnogovornik Jurić govorio je o povijesti odnosa s javnošću uopće i o njihovoj povijesti u Hrvatskoj. U nastavku, razgovaralo se o ZET-u i njegovom doprinosu u razvoju hrvatskih odnosa s javnošću.

Na kraju edukativnog predavanja, studenti su imali priliku postaviti pitanja te prošetati prostorijama Zagrebačkog holdinga.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište