Studentice i studenti prve godine diplomskoga studija Komunikologije, smjer Znanstveno istraživanje medija i odnosi s javnošću, posjetili su u ponedjeljak 7. studenoga 2022., RTL televiziju i  Večernji list.
Posjet je organiziran u okviru kolegija Medijski menadžment koji predaje Josip Poljak, univ.spec.oec.

Voditeljica i urednica informativnih emisija RTL Vijesti i RTL Danas Ana Brdarić Boljat provela je studentice i studente kroz sve procesa rada televizije od uredništva, montaže, režije pa do studija iz kojega se svaki dan emitira informativni program. Kroz prezentaciju upoznali su se sa specifičnostima televizijskog novinarstva, ali i izazovima rada u programu uživo. Također, dobili su priliku sjesti za studijski pult i sami biti u ulozi voditelja pred kamerama. 

U Večernjem listu studentice i studente primio je Dario Markas, zamjenik glavnog urednika i urednik online izdanja vecernji.hr. U izlaganju je istaknuo sve faze razvoja najstarijeg hrvatskog online izdanja dnevnih novina od samog početka pa do danas. Također, naglasio je sve izazove s kojima se danas susreću izdavači novina te konvergenciju tiskanih i online izdanja. Za kraj su se studentice i studenti upoznali s radom televizije vecernji.tv koja emitira uspješne podcaste putem interneta.“