Koliko im stipendije Stipendijskog fonda “Marko Franović” i Hrvatskog katoličkog sveučilišta znače za život, rad i daljnje studiranje, u nekoliko rečenica rekli su nam naši stipendisti za akademsku godinu 2016./2017.

Paula Zujić

Paula Zujić

Dobitak stipendije djeluje na mene na način da želim svojim trudom i radom pokazati te dokazati da je ulaganje u mene bio isplativ potez, odnosno da želim vlastitim napretkom te radom za napredak Sveučilišta opravdati ukazano povjerenje dobiveno stipendijom.

Tomislav Smolčić

Tomislav Smolčić

Ta stipendija je vanjska potvrda da uloženi trud, vrijeme, volja i strpljenje nije bilo uzalud. Naravno da nije bilo uzalud, stekli smo znanje, ali ovim putem Sveučilište je to dodatno nagradilo i tome trudu, vremenu, volji i strpljenju dalo novi zanos, ne samo kod mene, već nadam se i kod mojih kolega.

Patricia Devunić

Dobitak stipendije Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mene je ujedno velika čast, radost ali i odgovornost koja me obvezuje da nastavim postizati izvrsne rezultate i u daljnjem studiranju. Ovo je još jedna od potvrda da se trud isplati i da je ulaganje u vlastito znanje zaista najbolja investicija.

Dora Lacković

Iskreno se radujem što je baš ovo prva stipendija koja mi je ikad dodijeljna jer smatram da je biti prepoznat i nagrađen od vlastitog sveučilišta jedno od najvećih mogućih postignuća tijekom studiranja. Dobitak ova stipendije najveće je i najljepše iznenađenje i uspjeh u ove dvije godine studiranja na Sveučilištu.

Anamarija Malešević

Dobitak stipendije za izvrsnost Hrvatskog katoličkog sveučilišta za mene je iznimna čast i veoma sam počašćena što sam među dobitnicima. Ovakva nagrada veliki je poticaj za daljnji rad, a ujedno i dokaz da Sveučilište brine o svojim studentima i potiče uspješnost.

Franka Umiljanović Zorić

Pored ocjena i usmenih priznanja profesora, ova je stipendija na još jedan način potvrdila kako vrijedi nastojati k izvrsnosti, čemu ću i dalje stremiti. Ona označuje i veliku motivaciju za sljedeće korake u mome obrazovanju. Zahvaljujem Hrvatskom katoličkom sveučilištu na ukazanome priznanju za dosadašnji rad i na svim prilikama koje ono pruža.

Valentina Štehec

Stipendija je krasan poticaj za daljnje napredovanje u poslovno i privatnom životu. Za jednosg prosječnog studenta ovaj novčani iznos je zlata vrijedan, no usudila bih se reći da za mene stipendija ima veću psihološku vrijednost nego materijalnu. Ovim putem se zahvaljujem svima na Hrvatskom katoličkom sveučilištu na ovoj stipendiji i na pet predivnih godina provedenih ovdje.

Mihaela Ovčar

Ova stipendija ima mnogo više od samog financijskog značenja. Ona mi je potvrda za svaki napisani seminar, kolokvij i ispit te poticaj za daljnje ulaganje truda i upornost kada stvari postanu naizgled nemoguće.

Antonela Marinović

Sama stipendija promiče motiviranost i poduzetnost za veći angažman i ulaganje u vlastito obrazovanje. Pruža mi veću samostalnost i priliku da ostvarim neke snove koji su još uvijek na popisu mojih želja.

Dina Kelava

Dobitak ove stipendije omogućit će mi ugodniji studentski život. Pomoći će mi u ostvarivanju mojih ciljeva i boljeg akademskog uspjeha. Duboko sam zahvalna fakultetu što mi je pružio ovu priliku i olakšao učenje te omogućio malo bezbrižnije školovanje.

Dijana Širjan

Ova stipendija će uvelike olakšati moje studiranje meni i mojoj obitelji. Ovom prilikom se zahvaljujem na dobitku stipendije i potrudit ću se da moje studiranje bude što uspješnije kako bih se na neki način odužila Sveučilištu na ovoj pomoći, te kako bih jednog dana i ja mogla pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Davorka Horvatić

Ova stipendija pomoći će mi da se mogu lakše posvetiti studiju. Pošto uz naporan studij nemam vremena da paralelno radim, stipendija mi djelom nadoknađuje propuštenu zaradu, koja mi je bitna za podmirenje svakodnevnih troškova. Zahvaljujem se Sveučilištu, odnosno gospodinu Franoviću na ukazanoj prilici i što je donirao sredstva koje će mi olakšati težak studij.

Marija Antoaneta Bašić

Dobitak stipendije znači mi veliku pomoć pri studiranju i važno sredstvo za omogućavanje potpunog koncetriranja na postizanje što boljeg uspjeha tijekom studija.

Maja Agatić

Drago mi je i naravno da će mi biti od velike pomoći svakog mjeseca za džeparac i moje druge potrebe. Još uvijek sam iznenađena te vam se puno zahvaljujem na danoj stipendiji!

Maja Hučić

Stipendija Hrvatskog katoličkog sveučilišta pruža značajnu potporu studentskom standardu. Omogućit će mi lakše nošenje sa izazovima na koje svakodnevno nailazi osoba s invaliditetom. Značajan je poticaj u daljnjem razvitku i u velikoj me mjeri motivira u daljnoj težnji prema akademskom uspjehu.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište