Obavještavamo sve pristupnike koji se natječu za upis na preddiplomske sveučilišne studije Hrvatskog katoličkog sveučilišta ( u ak. g. 2015./2016.), da su u skladu s tekstom Natječaja dužni pristupiti svim dodatnim provjerama što ih Hrvatsko katoličko sveučilište provodi u sklopu natječajnog postupka.

U skladu s tekstom Natječaja i informacijama objavljenim u aplikaciji Postani student, motivacijski razgovori održavat će se u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, u Zagrebu, u periodu od 1. do 8. srpnja 2015. godine a prema niže objavljenom rasporedu.

Svi pristupnici motivacijskom razgovoru dužni su mu pristupiti u terminu koji im je dodijeljen. Prilikom pristupanja motivacijskom razgovoru sa sobom moraju ponijeti službenu identifikacijsku ispravu sa slikom (osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu).

Pristupnici koji nisu uredno izvršili sve administrativne obveze koje su prethodile dodatnim provjerama (odabir studija, uplata troškova dodatnih provjera i dostavljanje dokaza o uplati troškova dodatnih provjera do 15. lipnja 2015.) neće moći pristupiti istima.

Kako biste se lakše snašli na niže priloženom rasporedu, poslužite se prečacem na tipkovnici: ctrl + F. Nakon otvaranja dijaloškog okvira u nj upišite svoj OIB i pritisnite enter/traži/search.

RASPORED PRISTUPANJA MOTIVACIJSKIM RAZGOVORIMA

 

Hrvatsko katoličko sveučilište