Obavještavamo sve pristupnike koji se natječu za upis na preddiplomske sveučilišne studije Hrvatskog katoličkog sveučilišta (u akad. god. 2016./2017. – jesenski upisni rok), da su u skladu s tekstom Natječaja dužni pristupiti svim dodatnim provjerama što ih Hrvatsko katoličko sveučilište provodi u sklopu natječajnog postupka.

U skladu s tekstom Natječaja i informacijama objavljenim u aplikaciji Postani student, dodatne provjere održavat će se u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, u Zagrebu, 5. rujna 2016. godine prema niže objavljenim rasporedima.

Svi pristupnici dodatnim provjerama dužni su im pristupiti u terminima koji su im dodijeljeni. Prilikom pristupanja dodatnim provjerama sa sobom moraju ponijeti službenu identifikacijsku ispravu sa slikom (osobnu iskaznicu, putovnicu ili vozačku dozvolu).

Pristupnici koji nisu uredno izvršili sve administrativne obveze koje su prethodile dodatnim provjerama (odabir studija, uplata troškova dodatnih provjera i dostavljanje dokaza o uplati troškova dodatnih provjera do 29. kolovoza 2016.) neće moći pristupiti istima.

 

RASPORED PRISTUPANJA PISMENOJ PROVJERI RAZUMIJEVANJA

RASPORED PRISTUPANJA TESTU APSTRAKTNOG MIŠLJENJA

RASPORED PRISTUPANJA MOTIVACIJSKOM RAZGOVORU

 

Hrvatsko katoličko sveučilište