Poštovane studentice i studenti preddiplomskih sveučilišnih studija Hrvatskog katoličkog sveučilišta,

pozivamo vas na radionicu Uvod u softversko inženjerstvo za studente društvenih znanosti koju organiziraju Oracle Academy i Hrvatsko katoličko sveučilište. Radionica će se održati od 27. do 29. rujna 2021. godine u prostorijama Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Ilica 242, Zagreb.

Radionica se održava u sklopu europskog projekta Razvoj združenog diplomskog studija softverskog inženjerstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta i Katoličkog sveučilišta Pázmány Péter iz Budimpešte kao preteča novog združenog diplomskog studija Software Engineering for the Modern Society koji Hrvatsko katoličko sveučilište uspostavlja u suradnji s Katoličkim sveučilištem Pázmány Péter iz Budimpešte. Partner projekta je Oracle Hrvatska d.o.o.

Program radionice sastoji se od kratkog upoznavanja s novim studijem softverskog inženjerstva, predavanja, radionica i vježbi na računalima. Tijekom boravka tri dana na Sveučilištu polaznici će upoznati različite programe, način upravljanja projektima kao i životnim ciklusom razvoja softvera, a uz stručnjake i profesionalce Oracle Academy polaznici će radionicu završiti praktičnim radom na Oracle Academy softveru.

Za polaznike je radionica posve besplatna. Jedini je uvjet da ste  studenti preddiplomskih sveučilišnih studija te da redovito pohađate program u vrijeme trajanja radionice. Sudionici će po izvođenju programa dobiti verificiranju potvrdu o sudjelovanju koju zajednički izdaju Hrvatsko katoličko sveučilišta i Oracle Academy. Svakom sudioniku radionice bit će dodijeljen 1 ECTS bod za izvannastavnu aktivnost koji će mu biti priznat unutar studijskog programa.

Radni jezik radionice je hrvatski, dok će se nekoliko predavanja stranih predavača održati na engleskom jeziku.

Prijavite se na e-mail: event@unicath.hr navodeći ime i prezime, studij i godinu studija do 14. rujna 2021. godine.

Broj sudionika je ograničen, prijave će se evidentirati po redu zaprimanja.

Radujemo se Vašem dolasku!