U srijedu, 9. rujna 2015. godine, Hrvatsko katoličko sveučilište posjetila je dr. sc. Suncica Lah, izvanredna profesorica sa Sveučilišta u Sydneyu. 

U susretu s rektorom Hrvatskog katoličkog sveučilišta, prof. dr. sc. Željkom Tanjićem, pročelnicom Odjela za psihologiju, doc. dr. sc. Marijom Šakić Velić i zamjenicom pročelnice Odjela za psihologiju, doc. dr. sc. Ivanom Vrselja, razgovaralo se o radu i planovima razvoja Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

U popodnevnim je satima održan susret dr. sc. Lah s nastavnicima Odjela za psihologiju, na kojem je dr. sc. Lah održala izlaganje na temu Memory deficits in children with neurological conditions: Post traumatic amnesia and accelerated long term forgetting u kojem je prezentirala seriju neuropsiholoških istraživanja o poremećajima dugoročnog pamćenja u odraslih i djece s epilepsijom te procjeni posttraumatske amnezije u djece s ozljedama glave. Nakon izlaganja dr. sc. Lah, uslijedila je rasprava o nalazima istraživanja te razmjena iskustava s nastavnicima Odjela za psihologiju. Na kraju susreta, dr. sc. Lah je izrazila pozitivne dojmove o posjetu Hrvatskom katoličkom sveučilištu, te pokazala otvorenost za suradnju s nastavnicima Odjela za psihologiju.

 

 

 

.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište