U prostorima Hrvatskog katoličkog sveučilištu počela su u petak, 8. veljače 2013. predavanja I. godine interdisciplinarnog doktorskog studija Komunikologije u organizaciji Doktorske škole društveno-humanističkih znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Uvodnom predavanju nazočili su prof.dr.sc. Maja Lamza Maronić kao voditeljica Doktorske škole, prof.dr.sc. Pero Maldini kao voditelj studija i prof.dr.sc. Jasmina Lovrinčević kao voditeljica smjera Informacija i komunikacija u kulturi, doktorskog studija Kulturologije.
Na uvodno predavanje kao i na predavanje prof.dr.sc. Mire Lulić odazvali su se svi upisani studenti na I. godinu doktorskog studija Komunikologije, njih 25 sveukupno.

U ime domaćina, Hrvatskog katoličkog sveučilišta u čijim prostorima se održavaju predavanja doktorskog studija Komunikologije, sve prisutne je pozdravio prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za nastavu HKS-a. U svom pozdravnom govoru prorektor Črpić je istaknuo važnost komunikacija za razvoj demokracije, svim prisutnima je zaželio ugodan boravak na HKS-u te puno uspjeha u radu.

[cycle3]

 

Hrvatsko katoličko sveučilište