perspektiva

 

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem, po četvrti put, održava se 15. i 16. listopada u Zagrebu u Kinu Tuškanac.

 

Ovogodišnja tema je “Na rubu psihologije”. PerspektivA je prvenstveno namijenjena mladim psiholozima i onima koji tek žele postati psiholozi, a cilj je osvrnuti se na područja u kojima psihologija može dati značajan doprinos, a kojima se za sada bavi mali broj psihologa/inja u Hrvatskoj, približiti psiholozima različita područja psihologije, te ih uputiti u “nove” grane i perspektive struke i predstaviti svo bogatstvo izbora (budućeg) područja djelovanja. Sudionicima ostalih struka i srodnih zanimanja, te široj zainteresiranoj javnosti cilj je približiti psihologiju i njene mogućnosti.

Sudjelovanje na PerspektivI je besplatno i vrednuje se od strane Hrvatske psihološke komore kao stručno usavršavanje! Kao i svake godine, sudionici mogu osvojiti vrijedne nagrade (nagrađuje se Najdiplomski rad i Najprojekt mladih psihologa, u suradnji sa Creativa d.o.o. i Ramiro d.o.o.), a tu je i već tradicionalna tombola na kojoj je moguće osvojiti naslove PerspektiviniH partnera IEP d.o.o. i Naklade Slap d.o.o..

Za sudjelovanje je moguće prijaviti se na web stranici Perspektive (poveznica: http://psihperspektiva.wixsite.com/perspektiva/perspektiva-2016).

Svi detalji su na web (poveznica: www.psihperspektiva.wixsite.com/perspektiva) i Facebook (poveznica: www.facebook.com/KonferencijaPerspektivA) stranici PerspektivE, te na portalu “Istraži Me” (poveznica: www.istrazime.com), ekskluzivnom medijskom partneru Konferencije.

Sva pitanja možete uputiti na mail psih.perspektiva@gmail.com (poveznica: http://psihperspektiva.wixsite.com/perspektiva/kontakt).

 

Hrvatsko katoličko sveučilište