U srijedu 6. ožujka 2019. godine u Sveučilišnoj kapeli na dan Pepelnice slavljena je sveta misa. Euharistijsko slavlje predvodio je sveučilišni kapelan Odilon Singbo u koncelebraciji s rektorom Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željkom Tanjićem, doc. dr. sc. Krunoslavom Novakom, izv. prof. dr. sc. Jerkom Valkovićem i doc. dr. sc. Josipom Bošnjakovićem. Svetoj misi nazočio je veliki broj profesora, studenata i zaposlenika Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Na misnom slavlju čitano je iz šestog poglavlja Matejeva evanđelja te je odaslana poruka protivna samohvali i licemjerju, poruka o sveprisutnom Bogu koji gleda iskrenost vjere čovjeka u njegovoj nutrini. U propovijedi se upravo na činjenje dobrih djela, privatan odnos s Bogom i potragu za njegovom pravednošću i milosrđem u ovo korizmeno doba osvrnuo vlč. Odilon Singbo pozvavši studente i zaposlenike Sveučilišta na odvajanje vremena za odlazak u Sveučilišnu kapelu kako bi barem nakratko bili sami u razgovoru s Bogom.

Osvrnuvši se na iskustva bivših studenata HKS-a kako je naša Sveučilišna kapela oaza mira i blagoslov, kapelan je poručio studentima: „Vaš odlazak u kapelicu na pet minuta s Isusom, neka bude vaša korizmena odluka.“