U četvrtak 8. lipnja 2022. godine u dvorani „Blaženi Alojzije Stepinac“ na Hrvatskom katoličkom sveučilištu održan je oproštajni susret treće godine preddiplomskog sveučilišnog studija Povijest.
Prigodan program moderirao je student Filip Šarlija, a svatko od studenata rekao je nešto o kolegicama i kolegama s kojima su studirali i po čemu će ih pamtiti.
Susretu su uz rektora prof. dr. sc. Željka Tanjića, prorektora za nastavu prof. dr. sc. Roka Mišetića, prorektora za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc Gordana Črpića, prorektora za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Hrvoja Štefančića, prorektora za znanost prof. dr. sc. Roberta Antolovića, pročelnika Odjela za povijest izv. prof. dr. sc. Maria Kevu, sveučilišnog kapelana vlč. Mark Čolića prisustvovali nastavnici i profesori na Odjelu.

Prigodni program započeo je zajedničkom molitvom koju je predvodio vlč. Marko Čolić, a sve pristne pozdravio je rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić i pročelnik Odjela za povijest izv. prof. dr. sc. Mario Kevo.

Hrvatsko katoličko sveučilište