U četvrtak 4.lipnja 2020. u dvorani “Blaženi Alojzije kard. Stepinac” održan je susret treće godine izvanrednog preddiplomskog sveučilišnog studija Odjela za sestrinstvo. Susretu je prisustvovala pročelnica Odjela za sestrinstvo izv. prof. dr. sc. Marta Čivljak, prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić, vlč. Odilon Singbo, profesori te nastavnici Odjela za sestrinstvo.
U ime rektora prof. dr. sc. Željka Tanjića sve prisutne pozdravio je prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić: “Posebno me se u riječi ‘medicinska sestra’ dojmi riječ ‘sestra’ jer svakome je to osoba od povjerenja, veliki oslonac, pomoć u svakom trenutku, a uz Vašu profesionalnost sve skupa dolazi do izražaja!”

Nakon prorektora za organizaciju i poslovanje svim prisutnima obratila se i pročelnica Odjela za sestrinstvo izv. prof. dr. sc. Marta Čivljak koja je zahvalila svima na dolasku i istaknula kako izvanredni studij zahtjeva puno predanosti i rada s obzirom da većina studentica i studenata radi u bolnicama i balansira svoje obaveze između dnevnih i noćnih smjena te obitelji.

Na samom kraju studenti su poklonili prigodne poklone prisutnim nastavnicima te se fotografirali u istim majicama.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište