U četvrtak, 28. travnja 2022. u 17 sati u dvorani Blaženi Alojzije kard. Stepinac održano je predstavljanje zbirke pjesama Kuda ide ovaj svijet autorice Đurđice Čavrak Hofer.
Predstavljanje zbirke pjesama moderirala je asistentica na Odjelu za komunikologiju Matea Vidulić, a izv. prof. dr. sc. Irena Sever Globa s Odjela za komunikologiju rekla je nekoliko riječi o samoj zbirci, temama i stilu koje je Đurđica prenijela i koristila u svojoj zbirci.

Članiče čitateljskog kluba Hrvatskog katoličkog sveučilišta, Veronika Karlović, Kristina Ruf i Ariela Matić pročitale su nekoliko pjesama, a u čitanju pjesama na gitari ih je pratio Domagoj Čondrić. 

Naša od milja, teta s porte Hrvatskog katoličkog sveučilišta u svojoj drugoj zbirci izražava zabrinutost za čovječanstvo i cijelu planetu:
Ova moja druga zbirka pjesama nastala je kao odraz velike zabrinutosti za čovječanstvo i cijelu Planetu, te je stoga i dobila naziv Kuda ide ovaj svijet. Kako bih doprla do čitatelja i potaknula ih na razmišljanje, bila sam toliko slobodna da sam neke teme „iskarikirala“, ali ta doza humora i razigrana rima ne umanjuje ozbiljnost problema na koji želim ukazati.  – ističe autorica.

Predstavljanju knjige prisustvovali su članovi Uprave Hrvatskog katoličkog sveučilišta, studenti, kolegice i kolege te prijatelji naše Đurđice.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište