Dana 4. prosinca 2022. godine održana je šesta sjednica Skupštine Kluba studenata sestrinstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Nutrix“. Na sjednici Skupštine se raspravljalo o aktivnostima provedenim od zadnje sjednice te o nadolazećim aktivnostima.

Predsjednik Kluba je iznio aktivnosti od zadnje sjednice koja se održala 12. listopada 2022. godine. Obilježen je Svjetski dan pranja ruku 15. listopada kroz izradu edukativnog videa na temu pravilnog pranja ruku koji je objavljen na društvenim mrežama. Dan Odjela za sestrinstvo obilježen je izložbom Sestrinstvo kroz povijest i svečanom akademijom povodom Dana Odjela. Članovi Kluba sudjelovali su na STEM festivalu 21. i 22. listopada 2022. koji je organizirao Hrvatski ured za kreativnost i inovacije. Također, članovi Kluba sudjelovali su na I. međunarodnom simpoziju Udruge ZA RAne – hrvatska inicijativa održanom 3. prosinca 2022. u Zagrebu. Kroz kreiranje objava obilježeni su Svjetski dan moždanog udara 29. listopada, Svjetski dan dijabetesa 14. studenog, Svjetski dan kronične opstruktivne plućne bolesti 16. studenog i Svjetski dan djece 20. studenog 2022. godine.

Na sjednici su usvojeni prijedlozi i plan za nadolazeće aktivnosti. Predsjednik Kluba je zahvalio članovima na dolasku i uključenosti u rad Kluba studenata sestrinstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta „Nutrix“.