U srijedu 23. rujna 2015. godine održan je susret rektora i prorektora Hrvatskog katoličkog sveučilišta s nastavnicima i voditeljima Odjela našeg Sveučilišta. 

Rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić zahvalio je prisutnim nastavnicima i zaposlenicima na uspješno odrađenim upisima u novu akademsku godinu. U svom govoru istaknuo je da je šesta akademska godina važna po tome što ćemo imati prvu generaciju studenata koji će diplomirati Sveučilištu i što će započeti novi studij komunikologije. Pozvao je sva okupljene da i dalje njeguju odnos profesora i studenata kao posebnost našeg Sveučilišta te im zahvalio što su svoje kreativne snage i svoje najbolje godine kao mladi istraživači, znanstvenici i nastavnici usmjerili upravo u razvoj i rast našeg Sveučilišta. Istom je naglasio važnost katoličkog identiteta koji treba i dalje dosljedno zastupati i njegovati. 

Prorektorica za nastavu izv. prof. dr. sc. Ines Sabotič dala je naputke u svezi predstojeće nove akademske godine 2015./2016. i zahvalila nastavnicima na njihovom predanom radu. Prorektor za znanost izv. prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić izvjestio je nastavnike o planovima i znanstvenim projektima u novoj akademskoj godini, dok je prorektor za organizaciju i poslovanje prof. dr. sc. Gordan Črpić dao pregled aktivnosti u svezi organizacije Sveučilišta. 

Susret nastavnika završen je prigodnim druženjem i razgovorom. 

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište