Povodom završetka predavanja u akademskoj godini 2013./2014. i početka ljetnog ispitnog roka, održan je zajednički susret sveučilišnih nastavnika i djelatnika u utorak 10. lipnja 2014.

Na početku sastanka kratku molitvu predvodio je brat  Dražen Marija Vargašević. Rektor je pozdravio sve prisutne i zahvalio na radu i zalaganju cjelokupnoj sveučilišnoj zajednici.

Studentice 2. godine Odjela za psihologiju Mirka Šafarić-Vučko i Vanda Vrkić-Božić izložile su rezultate istraživanja o najpoželjnijim i najmanje poželjnim karakteristikama sveučilišnih profesora iznesenih na XIX. Danima psihologije u Zadru. Svoje osvrte na ovu akademsku godinu dali su izv. prof. dr. sc. Gordan Črpić, prorektor za nastavu, doc. dr. sc. Ines Sabotič, pročelnica Odjela za povijest, doc. dr. sc. Marija Šakić Velić, pročelnica Odjela za psihologiju, doc. dr. sc. Roko Mišetić, zamjenik pročelnika Odjela za sociologiju te Darko Štaudinger, prof., voditelj Studentske službe.
Doc. dr. sc. Marija Šakić Velić, pročelnica Odjela za psihologiju napravila je prezentaciju upitnika za motivacijske razgovore.  

Nakon diskusije Sastanak je završio zajedničkim druženjem. 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište