Prorektor za nastavu Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Gordan Črpić održao je u srijedu, 20. veljače 2014. godine, uz prisustvo prorektora za međunarodne odnose prof. dr. sc. Emilija Marina i prorektora za znanost prof. dr. sc. Hrvoja Štefančića te pročelnica doc. dr. sc. Ines Sabotič i doc. dr. sc. Marije Šakić, sastanak s profesorima i asistentima Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Tema sastanka bila je kratka analiza završenog zimskog semestra akademske godine 2013./2014., predstavljanje ljetnog semestra i informacijskog sustava Loomen koji će omogućiti bolju i izravniju komunikaciju profesora i studenata.

Prorektor Črpić zahvalio je predavačima na uspješno završenom zimskom semestru, istakavši da se operativni problemi uspješno rješavaju te da je Hrvatsko katoličko sveučilište mlado sveučilište koje kroz razvoj stječe iskustvo u operacionalizaciji te da se razvija u skladu s pretpostavljenim gabaritima koji su predviđeni pri osnivanju HKS-a. „Uspješnost nastave na HKS-u vidjet će se tak za pet do sedam godina, kada naši studenti počnu izlaziti na tržište rada. Njihova uspješnost u poslovima koji će obavljati bit će jedna od odrednica koja će nas pozicionirati na tržištu znanja, znanosti i rada.“- rekao je prorektor Črpić.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište