Infomativna katolička agencija objavila je da je Zaklada blažena Marija Petković na temelju članka 12. Pravilnika o pružanju pomoći objavila Natječaj za dodjelu novčane pomoći i dodjelu stipendija za školsku godinu 2014/2015. 

Natječaj se objavljuje za dodjelu novčane pomoći i stipendija za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne škole, srednje škole i obrtničke škole te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu i visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. 

Natječaj obuhvaća i obitelji s brojnom djecom, te obitelji s djecom s posebnim potrebama. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju obitelji s brojnom djecom te s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske. 

Trajanje natječaja je deset dana, u razdoblju od 1. do 10. rujna 2014. Na mrežnoj stranici Zaklade nalazi se prijavnica, te dodatne obavijesti uz popis obaveznih priloga uz molbu.

Molba s prilozima se šalju poštom preporučeno na adresu: Zaklada blažena Marija Petković, Mallinova 4, 10000 Zagreb s naznakom “Povjerenstvo za natječaj”. Osoba za kontakt je s. Agneta Juka, telefon 01 46 36 797 ili 01 46 77 609.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište