Hvaljen Isus i Marija!

Dugo se nisam javio :)

Vjerujem da se veselite vikendu nakon prvog tjedna „zagrijavanja“! Hrabro za dalje!

Iskreno hvala svima na sudjelovanju na misi Zaziva Duha Svetoga za početak akademske godine i na sudjelovanju u drugim duhovnim sadržajima. Neka Gospodin prati vaš rad!

Evo nekih obavijesti za sljedeći tjedan:

  • Svete mise su i dalje svaki dan u 8 sati u našoj kapelici! Znam da je teško tako rano doći, ali probajte bar jedan put tjedno podnijeti tu žrtvu J!
  • Ponedjeljak je 10. listopada. Kao i svaki mjesec imat ćemo svetu misu za proglašenje svetim blaženog Alojzija Stepinca, našeg nebeskog zaštitnika. Pozivam vas na tu misu! Misao vodilja ovog mjeseca će biti: „Gospodinu Bogu se ne žuri, ali on nikada ne zakasni!“ (bl. Alojzije Stepinac)
  • U četvrtak ćemo nakon svete mise izložiti Presveto nakon mise za osobno klanjanje do 11:30 kada ćemo imati zajedničku molitvu srednjeg časa pred Presvetim. Isto ću za to vrijeme biti na raspolaganju za svetu ispovijed u kapelici.
  • Od četvrtka (13. listopada) započinje devetnica svetom Ivanu Pavlu II. Svi dobro znamo koliko on znači za naš hrvatski narod, za mladež i sveučilištarce. (On je i zaštitnik našega Odjela za sociologiju) Stoga vas pozivam da svi molimo tu devetnicu proseći na taj način njegov zagovor. Možete moliti na nakanu našeg sveučilišta, ili na neku svoju osobnu nakanu, ili na nakanu nekog drugog kojem smatrate da je potrebna vaša molitva. Sličicu s molitvom devetnice možete slobodno uzeti (od utorka) u našoj kapelici ili kod mene u Kapelaniji na 3. katu. Zaista vas sve pozivam da se uključite.
  • Svaki dan sam na sveučilištu na raspolaganju za razne susrete, razgovore itd. Moj ured se nalazi na 3. katu.
  • Na kraju vam želim blagoslovljen vikend pun odmora!

vlč. Odilon Singbo
Sveučilišni kapelan

 

Hrvatsko katoličko sveučilište