U razdoblju od 18. do 21. lipnja 2012. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu odvijat će se motivacijski razgovori za studij povijesti, psihologije i sociologije. Motivacijski razgovori predstavljaju dodatnu provjeru kojoj moraju pristupiti svi kandidati zainteresirani za upis na neki od studijskih programa Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Točan raspored motivacijskih razgovora bit će objavljen na službenoj web stranici najkasnije 17. lipnja 2012.

Kao i za pristupanje Testu apstraktnog mišljenja (za studije sociologije i psihologije), tako i za pristupanje motivacijskom razgovoru nije potrebno vršiti nikakvu posebnu prijavu. Na razgovor će biti pozvani svi kandidati koji su zaključno sa 14. lipnja 2012. preko stranice www.postani-student.hr   odabrali studij povijesti na HKS-u kao jednu od opcija za daljnji nastavak svog obrazovanja.

Kandidati zainteresirani za upis studija sociologije i psihologije pristupat će motivacijskom razgovoru ukoliko su prešli prag od 20% točne riješenosti Testa apstraktnog mišljenja.

Svi kandidati koji  znaju da u razdoblju od 18. – 21. lipnja imaju još neke obveze koje bi ih mogle spriječiti u dolasku na motivacijski razgovor, a to nam još uvijek nisu javili, dužni su javiti termin koji im odgovara Studentskoj službi Sveučilišta na mail:

darko.staudinger@unicath.hr

U skladu s našim mogućnostima, nastojat ćemo im dodijeliti željeni termin. Svi motivacijski razgovori moraju biti organizirani zaključno sa 27. lipnja 2012. godine.

Na motivacijski razgovor kandidati su obavezni donijeti:

–          dokument sa slikom (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola)

–          dodatnu dokumentaciju o eventualno završenoj još jednoj srednjoj školi ili posebnim postignućima koja kandidatu, u skladu s uvjetima objavljenim na Postani student, mogu donijeti dodatne bodove za upis na HKS

 

Hrvatsko katoličko sveučilište