Hvaljen Isus i Marija!

Vjerujem da ste svi, zbog blizine dolaska studenata, jako zauzeti. No, uz Božju pomoć sve će biti dobro!

Samo da Vam kratko dajem neke novosti vezane uz naš zajednički duhovni život na Sveučilištu.

– u ponedjeljak 3. listopada neće biti mise u našoj kapelici. Svi su svećenici na hodočašću na Mariji Bistrici!

– podsjećam na svetu misu u utorak u 10 sati u crkvi svetog Antuna Padovanskog (Sveti Duh) s našim studentima.

– od srijede ćemo imati mise u našoj kapelici u 8 sati, a ne u 8:15 kao što je bilo do sada. Znam da je to dodatni napor za ustajanje 15 min ranije. No, probajmo to nekako za dobro našeg sveučilišta. Tako ćemo ovaj prvi semestar pa ćemo vidjeti dalje.

– u četvrtak nakon svete mise ćemo izložiti Presveto. Bit će dakle mogućnosti osobnog klanjanja u kapelici u tišini sve do 11:30, kada ćemo imati kratko zajedničko klanjanje uz jednu deseticu krunice, zatim blagoslov s Presvetim. Za cijelo to vrijeme, tj. od 9 do 11:25 kapelan će biti na raspolaganju za sakrament pomirenja. Mjesto?: Za sada pod križem u dnu kapelice. Drugim riječima, nema kave s kapelanom za to vrijeme:)

– petak 7. listopada je prvi petak u mjesecu. Nakon svete mise će isto biti mogućnosti za svetu ispovijed za one koji njeguju pobožnost prvog petka. Kapelan će biti na raspolaganju za ispovijed do 10 sati ili po dogovoru.

– Odjel za sestrinstvo u petak 7. listopada slavi dan svog odjela. Stoga je i taj dan sveta misa u 15 sati. Pozivam Vas na tu svetu misu (solidarnost s našima iz Sestrinstva).

Vaš kapelan Vas sve blagoslivlja i nosi u svojim molitvama!:)

vlč. Odilon Singbo
Sveučilišni kapelan

 

Hrvatsko katoličko sveučilište