Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u ponedjeljak 2. listopada 2017. započinje nova VIII. akademska godina 2017./2018.

U 10 sati slavit će se zajednička sveta misa u crkvi svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu koju će predvoditi pomoćni biskup zagrebački mons. Mijo Gorski.

Nakon svete mise program se nastavlja u novoj velikoj dvorani na Kampusu Sveučilišta  te u prostorima Hrvatskog katoličkog sveučilišta gdje će se studentima sveučilišnih preddiplomskih studija predstavljati Odjeli i njihove aktivnosti. Kao i prijašnjih godina studente prvih godina s načinom studiranja i studentskim životom upoznat će studenti-mentori.

Studentima će se također predstaviti studenti aktivni u pjevačkom zboru, nogometnoj momčadi, naše studentice odbojkašice, studentske udruge, volonterska skupina i drugo.

Na Hrvatskom katoličkom sveučilištu trenutno se izvode sveučilišni preddiplomski studiji Povijest, Sociologija, Psihologija, Komunikologija i Sestrinstvo te sveučilišni diplomski studiji Povijest, Sociologija, Psihologija i Sestrinstvo.

Nastava na Hrvatskom katoličkom sveučilištu započinje u utorak 3. listopada za studente preddiplomskih sveučilišnih studija te u ponedjeljak 9. listopada 2017. za studente diplomskih sveučilišnih studija.

 

Hrvatsko katoličko sveučilište