Hvaljen Isus i Marija!

Petak je! Hoću reći vikend je :)

Zaista se nadam da ćete se malo odmoriti i obnoviti za dalje!

Evo kratkih obavijesti iz kapelanije.

  • S velikom radošću Vam javljam da sad imam „znak prepoznavanja“ tj. natpis za moj ured. Dakle na 3. katu, soba 306A! Znam da treba do 3. kata doći, ali kod mene u Beninu se kaže: „Put do prijateljeve kuće nikad nije dug“.
  • Svete mise su i dalje svaki dan u našoj kapelici u 8 sati. Uvijek je lijepo vidjeti vas i započeti dan s vama tj. s našim Gospodinom.
  • Crkva će u idućem tjednu slaviti svetog Ignacija Antiohijskog (ponedjeljak), svetog Luku Evanđelista (utorak), svetog Ivana Pavla II. (subotu).
  • Kao što već možda znate, naš Odjel za sociologiju je posvećen svetom Ivanu Pavlu II. Stoga će slaviti svoj Dan u četvrtak 20. listopada. Sveta misa s njima i za njih će biti u 16 sati taj dan (ali i u 8 ujutro je isto redovita sveta misa). Srdačno Vas sve pozivam da nam se pridružite. Još uvijek nosim u srcu divnu sliku svete mise s Odjelom za sestrinstvo. To su jedinstveni trenuci zajedništva i opušteno-duhovnog druženja!
  • Podsjećam da smo zajedno započeli devetnicu na čast sv. Ivanu Pavlu II. Hvala svima koji su se već uključili. Pozivam one koji su zaboravili da nikad nije kasno pridružiti se molitvi na nakanu za naše sveučilište. Možete uvijek uzeti sličicu sv. Ivana Pavla II. s molitvom devetnice u našoj kapelici!
  • Za one koji žele znati malo više Kapelan je preko vikenda u župi svetog Marka Križevčanina, selska cesta 91. U dogovoru sa župnikom prečasnim Damirom Bačunom vodit će misu tamo nedjeljom u 18:30. Pa ako budete u prolazu ili ako vam nije dosta viđati me na sveučilištu ili možda nikako ne stignete doći u 8 ujutro u našu kapelicu, ili… navratite! :)

Želim Vam blagoslovljen i miran vikend uz Božji blagoslov!

vlč. Odilon Singbo
Sveučilišni kapelan

 

Hrvatsko katoličko sveučilište