U skladu sa Odlukom rektora o provođenju izbora za predstavnike studenata Studentskog zbora Hrvatskog katoličkog sveučilišta i glasovima što su ih na izborima za predstavnike studenata u Studentski zbor dodijelili studenti donosimo konačne  rezultate izbora za predstavnike studenata Studentskog zbora Hrvatskog katoličkog sveučilišta održanih 26. ožujka 2015.

Izabrani su sljedeći studenti:  

Za predstavnika prve godine Preddiplomskog sveučilišnog studija povijesti u Studentskom zboru HKS-a izabran je Ante Vujević (Dario Hausvička).

Za predstavnika druge godine Preddiplomskog sveučilišnog studija povijesti u Studentskom zboru HKS-a izabran je Mihael Petrik (Jelena Pavković).

Za predstavnika treće godine Preddiplomskog sveučilišnog studija povijesti u Studentskom zboru HKS-a izabran je Marko Mikulec (Stipe Rosandić).

Za predstavnicu prve godine Diplomskog sveučilišnog studija povijesti u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Nikolina Vuković (Kristijan Lončarić).

Za predstavnicu prve godine Preddiplomskog sveučilišnog studija psihologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Iva Peroš (Zrinka Štetić).

Za predstavnicu druge godine Preddiplomskog sveučilišnog studija psihologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Barbara Mirković  (Katarina Perić).

Za predstavnicu treće godine Preddiplomskog sveučilišnog studija psihologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Iva Koren (Lucija Conar).

Za predstavnicu prve godine Preddiplomskog sveučilišnog studija sociologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Anamarija Malešević  (Monika Krijan).

Za predstavnicu druge godine Preddiplomskog sveučilišnog studija sociologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Leona Prus Šimunec (Ivana Bivol).

Za predstavnicu treće godine Preddiplomskog sveučilišnog studija sociologije u Studentskom zboru HKS-a izabrana je Ana Jurić (Ira Razumić).

Novi predstavnici u Studentskom zboru Hrvatskog katoličkog sveučilišta svoju će dužnost početi obnašati s početkom akademske godine 2015./2016. 

Želimo im punom Božjeg blagoslova i uspjeha u radu!

 

 

Hrvatsko katoličko sveučilište