Odjel za psihologiju Hrvatsko katoličkog sveučilišta je aktivno sudjelovao na jubilarnoj 25. godišnjoj konferenciji hrvatskih psihologa, znanstveno-stručnom skupu s međunarodnim sudjelovanjem koji se održao od 8. do11. studenog 2017. u Zadru.

doc. dr. sc. Sandra Nakić Radoš

Od naših nastavnika, doc. dr. sc. Sandra Nakić Radoš bila je članica Programskog odbora, članica uredništva knjige sažetaka te je predsjedavala plenarnom predavanju na samom otvaranju konferencije. Doc. dr. sc. Nakić Radoš je također predsjedavala i sekcijom unutar kojeg su izlaganja imali i naši nastavnici.

Marijana Matijaš, asistentica na Odjelu za psihologiju

Marijana Matijaš, Sandra Nakić Radoš, Barbara Brdovčak i Maja Anđelinović imale su izlaganje „Odrednice profesionalne adaptabilnosti kod studenata završnih godina studija“, dok je doc. dr. sc. Krunoslav Matešić imao dva izlaganja u koautorstvu „Inventar za ispitivanje ličnosti – verzija za adolescente: spolne i dobne razlike među adolescentima“ te „WISC-IV – kako zamjena temeljnih subtestova dopunskima mijenja rezultate na indeksima i ukupan rezultat“. Također, doc. dr. sc. Matešić je sudjelovao na okruglom stolu „WAIS-IV i WMS-IV – Adaptacija i standardizacija Wechslerovih testova za odrasle u Republici Hrvatskoj“.