Ivona Škrinjar, prijediplomski sveučilišni studij Sestrinstvo
Predivno je biti dio akademske zajednice koja kontinuirano i vjerno potiče svoje studente. Dobivena stipendija je iznimno priznanje mog rada i truda tijekom studiranja te će mi uvelike olakšati studiranje. Ona mi je veliki vjetar u leđa te me motivira da ustrajem i kada je teško. Ujedno mi je i poticaj za daljnji nastavak ulaganja u samu sebe i svoje obrazovanje. Velika hvala Hrvatskom katoličkom sveučilištu i gospodinu Franoviću na ukazanom povjerenju i podršci.

Matea Tolić, diplomski sveučilišni studij Sestrinstvo
Nije uvijek lako uskladiti osobni život s akademskim obvezama, ali znajući da studiram na Sveučilištu koje prepoznaje zalaganje i trud svojih studenata to postaje malo lakše. Ova stipendija za mene predstavlja nagradu za sav trud i marljivost, ali i poticaj da tako nastavim dalje. Gospodine Franoviću, hvala Vam što prepoznajete i cijenite izvrsnost studenata, te tu izvrsnost i nagrađujete. Ovom stipendijom svake godine olakšate život nekolicini studenata, te mi je neizmjerno drago da sam ove godine i ja jedna od njih. Još jednom Vam hvala od srca!

Antonio Treppo, prijediplomski sveučilišni studij Sociologija
Dobivena stipendija od velike mi je važnosti. Ona je pokazatelj truda i rada koje sam uložio u svoj studij. Ne studiram od kuće te mi je dodatna financijska injekcija poprilično važna. Zahvalan sam Vam gospodine Franoviću na dobivenoj stipendiji jer ona olakšava meni i mojim roditeljima poprilično puno.

Ana Posarić, diplomski sveučilišni studij Sociologija
Studentica sam diplomskog studija sociologije – Upravljanje i javne politike na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Zadovoljstvo mi je biti dio zajednice HKS-a koja pokazuje brigu za svoje studente te cijeni izniman trud i zalaganje svojih studenata. Uistinu sam sretna i zahvalna što sam dobitnica stipendije za izvrsnost koja će mi svakako olakšati studiranje te biti poticaj u daljnjem radu. Poštovani gospodine Franoviću, zahvaljujem Vam se na financijskoj podršci s kojom zajedno s našim Sveučilištem brinite o studentima. 

Martina Špilek, prijediplomski sveučilišni studij Povijest
Od srca se zahvaljujem Hrvatskom katoličkom sveučilištu i gospodinu Marku Franoviću na dodijeljenoj stipendiji za izvrsnost. Smatram da je ta stipendija, ne samo meni, već i ostalima koji su je dobili izvrstan poticaj i nagrada za trud i rad tijekom dosadašnjeg i budućeg studiranja. Iznimno sam sretna i zahvalna što sam dio zajednice Hrvatskog katoličkog sveučilišta koje podupire trud i zalaganje!

Josip Jurić Šolto, diplomski sveučilišni studij Povijest
Izuzetna mi je čast što sam postao dobitnikom studentske stipendije na Hrvatskom katoličkom sveučilištu. Posebno se želim zahvaliti gospodinu Franoviću na velikodušnosti i na činjenici da vrjednuje izvrsnost u akademskom i znanstvenom radu. Dobivanje stipendije jest plod mukotrpnog rada i studiranja, a tom prigodom želim reći  hvala Sveučilištu što od nas čini motivirane studente i što nas uvijek iznova, potiče na rad, marljivost i zalaganje.

Veronika Karlović, prijediplomski sveučilišni studij Komunikologija
Mislim da je ova stipendija samo još jedan dokaz toga da Hrvatsko katoličko sveučilište brine o svojim studentima, i da mi nismo samo broj na papiru. Za mene je ova stipendija svojevrsna potvrda da su se moj dosadašnji rad i trud itekako isplatili, ali je jednako tako poticaj da se i u budućnosti nastavim jednako truditi. Ova će stipendija svakako olakšati moje daljnje studiranje i omogućava mi usmjerenost na ostvarivanje svih zacrtanih ciljeva i postizanje što boljih rezultata. Zahvalna sam i gospodinu Franoviću koji je omogućio ostvarivanje stipendijskog fonda.

Magdalena Magdić, diplomski sveučilišni studij Komunikologija
Radosna sam i zahvalna što sam već pet godina studentica Hrvatskoga katoličkog sveučilišta. Sveučilišta koje potiče i nagrađuje izvrsnost, ali prije svega, teži razvoju cjelovitih osoba koje će pronositi znanje i mudrost, slobodu i istinu te ljubav i razum – vrijednosti koje oblikuju djelovanje Sveučilišta proizašlog iz srca Crkve. Dobivena stipendija za mene je dodatan poticaj u daljnjemu studiju Komunikologije i budućemu radu kako bih predano i odgovorno slijedila vlastiti put. Posebice zahvaljujem Vama, poštovani gospodine Franoviću, što uvijek ostajete povezani sa svojom Domovinom i nastojite na najbolji mogući način podržavati rast i razvoj nas mladih koji je trebamo nastaviti izgrađivati na temeljima slobode, odgovornosti i čovjekoljublja. Hvala Vam od srca!

Dea Šaravanja, prijediplomski sveučilišni studij Psihologija
Od srca zahvaljujem na dodijeljenoj stipendiji. Naime, ova stipendija ne samo da dokazuje da se moj uloženi trud isplati već i vašu dobronamjernost u poticanju studenata, poput mene, za daljnjim napretkom kako u mome budućem obrazovanju tako i u cjelokupnome životu. Ova stipendija će mi uvelike olakšati studentski život  koji već, sigurna sam i sami znate, nije toliko jednostavan kao što se na prvu čini. Ovime se srdačno zahvaljujem i čitavom Hrvatskom katoličkom sveučilištu na pruženoj potpori i osjećaju zajedništva koji je prisutan od samoga početka mog studiranja.

Petra Solić, diplomski sveučilišni studij Psihologija
Željela bih se zahvaliti Hrvatskom katoličkom sveučilištu i gospodinu Franoviću na dobivenoj stipendiji. Ova stipendija mi puno znači jer ne samo da služi kao potvrda kako se trud uvijek isplati, nego mi pokazuje koliko je našem sveučilištu uistinu stalo do nas studenata. Osim što mi ova stipendija služi kao nagrada za sav trud koji sam uložila, ona mi isto tako daje ogromnu motivaciju da i dalje ustrajem u svim svojim ciljevima, da u svakom trenutku dajem svoj maksimum jer se on na kraju dana uvijek isplati.

Lucije Radić, integrirani prijediplomski i diplomski sveučilišni studij Medicina
Veoma sam zahvalan na ovoj dodijeljenoj stipendiji koja je znak svog mog uloženog truda tijekom prve godine na Medicinskom fakultetu Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Neizmjerno mi je bilo drago što je Hrvatsko katoličko sveučilište najavilo otvaranje Medicinskog fakulteta iste godine kad sam bio maturant. Medicina me oduvijek zanimala tako da me ta vijest doista obradovala. Ovo sveučilište sam odabrao zato što njeguje bitne ljudske i duhovne vrijednosti. Kroz studiranje sam naučio da je znanje alat kojim trebamo koristiti kako bismo pomagali drugim ljudima. Ova stipendija će me motivirati da i dalje težim za znanjem i da nastavim ulagati trud kako bih postao ne samo bolji student, nego i bolji čovjek.

Hrvatsko katoličko sveučilište