Produžen je rok za prijavu kandidata za predstavnike studenata u Studentski zbor. Kandidature za izbore primat će se do 21. veljače 2022. do kraja dana, a mogu se kandidirati:

  • svi redovni studenti Sveučilišta.
  • kandidat se prijavljuje popunjavajući obrazac koji sastavlja Izborno povjerenstvo.
  • svaki kandidat mora imati i zamjenika kojeg također prijavljuje putem obrasca.
  • za studentskog predstavnika (i zamjenika) ne može se kandidirati student koji u posljednje dvije godine studija nije prikupio minimalno 60 ECTS-a ili koji ponavlja godinu. Stoga je uz popunjeni obrazac potrebno dostaviti i presliku studentske isprave kojom se dokazuje da za kandidaturu ne postoje zapreke (prijepis položenih ispita).

Studentski zbor sastoji se od 10 predstavnika studenata, na način da po jedan student predstavlja studentskog predstavnika preddiplomske razine sveučilišnih studija povijesti, sociologije, psihologije, sestrinstva i komunikologije, te po jedan student predstavlja studentskog predstavnika diplomske razine sveučilišnih studija povijesti, sociologije, psihologije, sestrinstva i komunikologije. Lista kandidata bit će objavljena 23. veljače 2022. na oglasnoj ploči i web stranici Sveučilišta, a izbori će se održati 3. ožujka 2022. godine.

Prijave se podnose na mail Izbornog povjerenstva:  studentski.izbori2022@unicath.hr.