U utorak, 12. svibnja u Zagrebu od dr. Vikice Vujica, voditeljice Odjela za studentski standard i potporu studentima na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, oprostili su se prijatelji i članovi akademske zajednice HKS-a.

Prilikom ispraćaja dr. sc. Vikice Vujica svetu misu zadušnicu u crkvi Svetog Marka Križevčana u Zagrebu predvodio je prof. dr. sc. Željko Tanjić, rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta u koncelebraciji sa sveučilišnim kapelanom Odilonom Singboom, prof. dr. sc. Jerkom Valkovićem, pročelnikom Odjela za komunikologiju, i doc. dr. sc. Krunoslavom Novakom, zamjenikom pročelnika Odjela za komunikologiju.

Umjesto propovjedi rektor Tanjić je pročitao dijelove prijateljskog pisma prijateljici Vikici objavljenog na portalu Fratellanza umana koje su napisali prijatelji doktorice Vujica, a koje je zadužila blizinom i ljubavlju.

 

 

 

Ispraćaju su, strogo poštujući epidemiološke mjere, u sabranosti i vjeri u uskrsnuće naše kolegice i prijateljice Vikice prisustvovali prijatelji, prorektori, pročelnici i djelatnici administracije Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

 

Sprovod dr. sc. Vikice Vujica kreće iz kuće žalosti na Brestovskom u Bosni i Hercegovini u četvrtak, 14. svibnja 2020. u 13 sati,  a ukop i sv. misa zadušnica bit će na mjesnom groblju Javorje.